Art-libro-cafe

Parca am prevazut ca cele doua spatii atemporale se vor intalni. Este vorba de atelierul lui Felix si libraria Avant Garde, mai bine spus artcafe si librocafe, care pana in februarie vor fi art-libro-cafe:).

Afisul expozitiei

Afisul expozitiei

Incepand de maine, 1 decembrie 2008 si pana pe 1 februarie 2009, la libraria Avant Garde de pe Lapusneanu, Felix are expusa o lume imaginara. Expozitia de grafica si o sculptura, „Fiinte imaginare” are ca suport, inafara de lucrarile expuse si o carte ilustrata de Felix, „Cartea fiintelor imaginare” de Jorge Luis Borges.

Cartea fiintelor imaginare

Cartea fiintelor imaginare

Un spatiu atemporal, fiinte imaginare, carti, cafea, ceai, muzica buna, sunt pentru doua luni ingrediente pentru a castiga timp.

img_0851
img_0850
img_0854

Pentru a intra in atmosfera fiintelor imaginare de la Avant Garde, am deschis cartea si voi scrie mai jos un fragment care mi-a placut:
Maimuta iubitoare de tus
De asemenea dihanii, lungi de patru sau cinci degete, sunt pline din belsug tinuturile nordice; ele au un instinct curios, ochii precum cornalinele, parul negru ca taciunele, matasos si mladios, moale ca perna. Sunt moarte dupa tus chinezesc si se pun langa oamenii care scriu, cu bratele incrucisate si picior peste picior, asteptandu-i sa termine, ca sa bea tusul ramas. Apoi se aseaza iar linistite, pe vine.” „Cartea fiintelor imaginare”, pg. 153. Este un fragment scris de Wang Ta-Hai, la 1791.

Iasi, 30 noiembrie 2008 sau oricand:)

Reclame

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: